30 de articole de îmbrăcăminte esențiale pentru garderoba fiecărui bărbat

30 de articole de îmbrăcăminte esențiale pentru garderoba fiecărui bărbat

30 de articole de îmbrăcăminte esențiale pentru garderoba fiecărui bărbat

 

Doriți să vă construiți o garderobă cu articole de îmbrăcăminte esențiale care nu sunt dictate de tendințele modei de sezon? Luați un sfat de la editorii Fashion Tribes cu articole esențiale pentru îmbrăcăminte.

Moda este o variabila inconstanta. Sezoanele se schimbă, tendințele se schimbă și ceea ce este „în tendinte” într-o zi este „in afara tendintelor” în următoarea. Stilul, însă, este o chestiune diferită. Cheia unui stil grozav? O selecție de articole de îmbrăcăminte esențiale, de calitate, care constituie o bază fermă pe care să se construiască acele tendințe sezoniere.

În ciuda tendințelor ciclice ale modei, anumite articole de îmbrăcăminte pentru bărbați – cum ar fi: o cămașă albastru deschis cu nasturi, blugi indigo închis sau o pereche de adidasi albi – vă vor menține mereu un look proaspăt, indiferent de perioada anului. Iar când vine timpul să te îmbraci cu piese de imbracaminte dictate de tendințe, cum ar fi o vestă de blana sau un pulover fără mâneci, este de o importanță intrinsecă să ai un punct de plecare sigur – cum ar fi spre exemplu, o cămașă alba.

Editorii de la Fashion Tribes au selectat 30 de articole esențiale de îmbrăcăminte pentru bărbați, care vă vor menține garderoba proaspata, indiferent de ocazie.

  1. Un pulover gri din bumbac

Un pulover gri din bumbac este un element esențial în afara serviciului, la fel de elegant purtat în drum spre sală sau o intalnire cu prietenii.

În cele mai multe cazuri, puteti opta pentru o varianta minimalistă care nu are branding, dar dacă sunteți cu adevărat interesati de acest aspect, luați în considerare investiția într-un brand cu logo subtil, care va adăuga un element de lux la această piesă altfel simplă.

  1. O selecție de tricouri albe

Odată purtat cu extrem de mare succes de Marlon Brando și Kurt Cobain, puterea de rezistență a tricoului alb a fost expusă in zilele noastre de Harry Styles, David Beckham și Robert Pattinson. Nu este greu de înțeles de ce. Umilul tricou alb este cel mai sigur pariu al modei, purtat sub costum sau cu o pereche de blugi de orice culoare.

  1. O cămașă cu mânecă scurtă

Nu confundați cămășile cu mâneci scurte cu monstruozitățile hawaiene stridente. Deși există un timp și un loc pentru aceste așa-numite cămăși de petrecere, multe cămăși care sunt cu maneci scurte vin în nuanțe neutre, versatile și sunt, din motive evidente, o alegere mai ușoară și mai potrivită. Alegeți o cămașă cu mânecă scurtă cu guler cubanez și veți avea o piesă care arată la fel de bine cu un tricou alb dedesubt.

  1. Un tricou polo tricotat

Puține piese de imbracaminte din garderoba unui barbat se așează atât de frumos în tendintele smart-casual, precum un tricou polo tricotat. Purtat impreuna cu o pereche de pantaloni plisați sau pur și simplu cu blugii preferati, poloul tricotat a devenit uniformă de birou și de întâlnire pentru mulți bărbați bine îmbrăcați.

  1. O cămașă albă

Investește cativa bani în plus într-o cămașă albă clasică de calitate și vei culege roadele. Printre cele mai bune cămăși, care nu sunt personalizate pot fi găsite la Marks & Spencer si Prada, ideal purtate cu cravată, mai degrabă decât cu gâtul deschis. Alternativ, pentru o interpretare mai modernă si minimalista, Cos este o alegere foarte buna.

  1. O pereche de blugi slim-fit indigo

Asortati cu o jachetă și o cămașă bleumarin, dar aratand la fel de bine cu niște tenisi și un hanorac gri, fiecare garderobă are nevoie de o pereche bună de blugi indigo.

  1. O pereche de cizme Chelsea

Luându-și numele din cartierul londonez unde au fost adoptate pentru prima dată, atractia cizmei Chelsea și-a găsit purtatori de top în randul celor de la The Beatles și apoi The Rolling Stones. Pentru tinutele vestimentare formale, cizmele Chelsea negre din piele sunt ideale – cu cât mai strălucitoare, cu atât mai bine. Un model mai casual al cizmelor Chelsea gasiti din piele de căprioară flexibilă, cel mai bine realizată în nuanțe de cafeniu și maro, care se potrivesc perfect cu denim deschis și închis deopotrivă.

  1. Un hanorac simplu, moale

Nici un look în afara serviciului nu este complet fără un hanorac relaxat. O alegere în anotimpurile de vara-primavara, dar se potriveste perfect si sub o geaca mai groasa în lunile de iarnă.

  1. O curea neagră de piele

Închideți ochii și gândiți-vă la o curea. Punem pariu că prima imagine care ți-a venit în minte este negru și piele. Nu subestimați puterea acestui stil – punctată de o cataramă argintie sau aurie strălucitoare, o curea din piele neagră poate fi caracteristica remarcabilă a unui look formal. Și dacă gândul de a cumpăra una vi se pare plictisitor, ați fi surprins de sutele de modele disponibile, sute de stiluri unice de catarame, texturi sau culori diverse pentru ocazii mai jucăușe.

7 elemente esențiale atunci când alegeți costumele de baie pentru copilul dumneavoastra Te-ar putea interesa si: 7 elemente esențiale atunci când alegeți costumele de baie pentru copilul dumneavoastra

  1. O pereche de ochelari de soare clasici

În timp ce tentația este prea mare pentru a merge pe urmele lui Elton John atunci când vine vorba de ochelari de soare, chiar și cei mai nonconformisti bărbați au o pereche clasică de ochelari de soare.  

  1. Un costum negru

Fie că este vorba despre un eveniment cu cravată neagră sau o înmormântare, costumul negru este un element de bază versatil pentru colecția ta de imbracaminte. Există puține tinute mai elegante decât un costum negru, o cămașă albă si o cravată neagră.

  1. O pereche de pantaloni tehnici

Așezat undeva între un jogger și un pantalon cargo din punct de vedere estetic, dar cu o compozitie cu totul mai ușoară și mai respirabilă din nailon, poliester sau o combinație a celor două, pantalonul tehnic a devenit o alegere foarte populară pentru cei care preferă stilul utilitar. Venind adesea cu detalii funcționale, cu mult mai multe buzunare decât cele cinci obișnuite, pantalonii tehnici arata cel mai bine în tonuri închise sau pământii.

  1. O pereche de pantaloni de jogging gri

Este posibil ca designerul Karl Lagerfeld să fi considerat pantalonii de trening un semn al neglijentei vestimentare, dar într-o perioada în care majoritatea întâlnirilor noastre au avut loc prin intermediul unei camere video, credem că există un motiv valid pentru a-i sfida parerile designerului. Nu numai că o pereche de pantaloni de jogging gri este confortabilă și ușor de purtat, dar arata si foarte cool si intregeste perfect o tinuta relaxata in orice anotimp.

  1. Un trenci

Un trenci este atemporal și poate fi purta atât formal, cât și informal. Proiectat pentru confort, este perfect pentru zilele racoroase si ploioase.

  1. O selecție de tricouri negre

Tricourile albe atrag multă atenție, dar să nu uităm de omologul lor la fel de versatil: tricoul negru, extrem de ușor de purtat. Este un element de bază pe care îl poți purta la serviciu, la sală sau la o întâlnire. 

  1. O cămașă Oxford albastră

Vrei sa iti creezi o tinuta eleganta? Ușor: o cămașă Oxford albastru pal. Este acompaniamentul perfect pentru un costum bleumarin, dar poate fi folosita și sub un pulover subțire din lână merinos sau purtata deschis cu un tricou alb vara pentru o tinuta mai casual.

  1. O pereche de pantofi de piele maro

Un stil clasic care îmbină confortul cu rafinamentul, pantofii Derby sunt un must-have în garderoba oricărui bărbat.

  1. Un sacou bleumarin

La fel de confortabil ca un cardigan și la fel de elegant ca un sacou clasic de costum, un blazer bleumarin va arăta bine purtat cu majoritatea lucrurilor. Perfect pentru tinutele vestimentare smart-casual și, dacă vrei să te inchizi la nasturi, strânge-l doar pe cel de sus. Recomandam sa fie purtat doar cu un tricou alb simplu.

  1. O pereche de blugi negri

O pereche bună de blugi negri trebuie intretinuta bine pentru a-și păstra culoarea mult timp, ceea ce înseamnă să urmați cu atenție instrucțiunile de pe etichetă. Căutați o pereche cu combinatia potrivită de elasticitate pentru a va simti confortabil toată ziua, pentru că ii veți purta mult timp.

  1. O pereche de pantofi sport albi

Potriviti pentru o iesire cu prietenii, potriviti pentru lucru și la fel de confortabili ca o pereche de șosete, pantofii sport din piele albă sunt un accesoriu vestimentar de o frumusețe simplă. Căutați o pereche curată, minimalistă, cu piele netedă, dar rezistentă, care își va păstra forma. Odată ce-i găsești, prețuiește-i....

Idei de cadouri pentru Paste Te-ar putea interesa si: Idei de cadouri pentru Paste

  1. O jachetă din denim

Cel mai mare avantaj al unei jachete de denim este potențialul său de purtare. O poti purta la fel de bine vara, în zilele în care mai ai nevoie de o jacheta usoara, precum și prin lunile mai reci. Pentru ceva clasic, iti recomandam modelele de la Levi’s. Asortează-te cu un hanorac și blugi negri și ești gata.

  1. Un costum gri

O opțiune bună pentru iarnă (și pentru când faci o pauza de la cel bleumarin), un costum gri cu un singur nasture este pe atât de elegant, pe cat este de ușor de integrat în garderoba ta. Această culoare este perfectă pentru birou, iar o schimbare ușoară a accesoriilor (cravată tricotată în loc de mătase, de exemplu) il face o alegere bună și pentru o nuntă.

  1. O pereche de mocasini

Fiind cea mai luxoasă încălțăminte formală, mocasinul este un pantof care va arata perfect la o nunta vara, purtat fără șosete si la petreceri mai putin formale, purtat cu un ciorap potrivit. Stilurile variază de la mocasinii clasici până la cei împodobiti cu ciucuri. Ii recomandam pe cei clasici.

  1. Un pulover din tricot subțire

In lunile de vară si primavara, hanoracele și puloverele de toamna/iarna pot părea adesea exagerate când vine vorba de temperaturi de 20 °C. În aceste zile, un pulover din tricot subtire este ideal de purtat peste o cămașă oxford sau peste un tricou subțire cu decolteu. Fiecare garderobă de vară ar trebui sa beneficieze de un tricot subțire, respirabil. Păstrați-l simplu și evitați siglele pentru o nuanță neutră sau o culoare bloc.

  1. O curea impletita

Există un timp și un loc pentru curelele formale din piele, dar acestea nu vin la pachet cu pantaloni chino, pantaloni scurți sau blugi. Cea mai versatilă dintre alternative este cureaua împletita. Dacă ești adeptul tinutelor simple si relaxate, cu pantaloni chino și un polo tricotat în lunile de vară, cureaua impletita este accesoriul perfect.

  1. O pereche de mănuși de piele

O pereche de mănuși de piele de calitate ar trebui să existe in garderoba de iarnă a oricărui bărbat elegant.

  1. Un hanorac din lana

Daca sunteti adeptul tinutelor relaxate si comode, in zilele reci de iarna, un hanorac din lana este alegerea perfecta. Opteaza pentru un model pufos in culori neutre.

  1. O esarfa eleganta

Mult mai mult decât un accesoriu practic, o eșarfă de calitate este cea mai rapidă modalitate de a oferi ținutei tale un look elegant, fiind în același timp foarte confortabila. Nu vă zgârciți; răsfățați-vă cu un model luxos de la Armani, Calvin Klein sau Tommy Hilfiger.

  1. O cravată tricotată

Nu subestima niciodata puterea cravatei si nu aștepta o ocazie speciala care necesită investiții exagerate. Ca și în cazul unui costum bleumarin, o cravată tricotată bleumarin va funcționa bine cu un costum in dungi cu un singur nasture, tinuta potrivita în orice ocazie. Pentru a fi purtata la cat mai multe tinute, optează pentru o culoare într-un ton neutru, precum bleumarin sau maro.

  1. O selecție bună de lenjerie intimă și șosete

În ciuda faptului că șosetele și lenjeria intimă îndeplinesc nevoile de bază in garderoba bărbaților din întreaga lume, acestea sunt și cele mai esențiale. De când a apărut lenjeria intima, ziua obișnuită a unui bărbat începea prin a se îmbrăca într-o pereche proaspătă de șosete și lenjerie intimă. Mai important, lenjeria și șosetele au devenit cel mai popular cadou de Crăciun și Ziua Indragostitilor.

Astăzi, mai mult decât oricând; consumatorii caută lenjerie intima confortabilă și plină de un sentiment pur al stilului.

Atât lenjeria intimă, cât și șosetele sunt accesorii de bază sau mai degrabă extra de care ai nevoie în orice moment în dulapul tău. Pentru lenjerie intimă, mărimea este importantă și recomandăm clienților să verifice tabelele de mărimi înainte de a plasa o comandă online. În ceea ce privește șosetele, gândește-te mai întâi la confort și selectează țesături super confortabile și plăcute. Doar pentru că faci cumpărături pentru lenjerie intimă și șosete nu înseamnă că stilul tău trebuie să fie plictisitor. De fapt, lenjeria intimă poate fi la fel de elegantă ca sacoul tău. Lenjerie intimă și șosetele trebuiesc achizitionate pentru diverse activități precum sala de sport, ciclism, baschet și alte sporturi și, de asemenea, pentru nevoi casual și specifice.


1,00 (1 vot)

Nu sunt Comentarii la 30 de articole de îmbrăcăminte esențiale pentru garderoba fiecărui bărbat

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×