Ce este vitamina C și care sunt beneficiile ei asupra pielii

Ce este vitamina C și care sunt beneficiile ei asupra pielii

Ce este vitamina C și care sunt beneficiile ei asupra pielii?

In urma cercetarilor, vitamina C este unul dintre cele mai spectaculoase ingrediente pe care le puteți aplica pe piele. Acest antioxidant solubil în apă este o componentă naturală a pielii sănătoase. Când suntem tineri, nivelurile de vitamina C din straturile exterioare ale pielii (epidermă și dermă) sunt abundente, dar pe măsură ce îmbătrânim, aceste niveluri se degradează în mod natural. Expunerea la soare neprotejată (daune UV) și poluare pot accelera acest declin, ceea ce duce la apariția ridurilor și la senzația de oboseală, iar pielea isi pierde din fermitate.

Din fericire, există soluții de actualiate pentru îngrijirea pielii care pot ajuta la atenuarea acestei deteriorari, astfel încât pielea arată și se simte mai sănătoasă și mai tânără pentru mai mult timp.

Beneficiile vitaminei C pentru piele

Beneficiile vitaminei C pentru piele sunt numeroase, inclusiv capacitatea sa de a reda tonusul pielii și de a diminua aspectul liniilor fine și a ridurilor. În timp ce acest ingredient este binecunoscut pentru beneficiile aduse luminuozitatii pielii, cercetările arată, de asemenea, că poate proteja pielea de impacturile nocive ale mediului inconjurator.

Culorile inspirate din natură domina colectiile de primăvara / vara 2020 Te-ar putea interesa si: Culorile inspirate din natură domina colectiile de primăvara / vara 2020

Vitamina C - Produse pentru piele

Cercetările arată că punctele forte ale vitaminei C (10% și mai mari - se găsesc de obicei în tratamente sau seruri) sunt deosebit de eficiente și oferă o serie de beneficii pentru piele.

Dacă tenul dvs. prezinta pete întunecate, un tratament cu vitamina C cu 25% mai bogat în texturi, funcționează excelent pe acest tip de piele.

Când și cum se utilizează vitamina C în rutina de îngrijire a pielii

Toate formele de vitamina C se amestecă bine cu alte ingrediente de îngrijire a pielii, inclusiv acizi exfoliatori și alte vitamine și antioxidanți, cum ar fi retinolul și niacinamida. Vitamina C poate fi utilizată de două ori pe zi, atât dimineața, cât și seara. După curățare, tonifiere și exfoliere, aplicați restul produselor, de la cea mai subțire la cea mai groasă textură (în mod obișnuit: ser, hidratant, tratamente). În timpul zilei, terminați întotdeauna cu un produs hidratant cu spectru larg SPF 30 sau mai mare.

 

Te-ar putea interesa si:


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Ce este vitamina C și care sunt beneficiile ei asupra pielii

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×