Culorile inspirate din natură domina colectiile de primăvara/vara 2020

Culorile inspirate din natură domina colectiile de primăvara/vara 2020

Mama Natura știe cel mai bine. Chiar dacă prezentatorii de tendințe Christine Boland, Tony Bannister și Christine Foden provin din diferite părți ale lumii (Olanda, Australia și Marea Britanie, etc.), toți au ajuns la aceeași concluzie: paletele de culori inspirate din natură vor domina moda și designul de interiorul în primăvara / vara anului 2020.

Cu cât consumatorii sunt mai conștienți de impactul consumului excesiv asupra mediului și de efectul stresului asupra sănătății noastre mintale, cu atât mai mult vor încetini și vor reveni la elementele de bază. Prin urmare, culorile, formele și materialele care vor câștiga popularitate vor reflecta această dorință de a ne regândi obiceiurile și de a ne reconecta cu natura.

Trendul #1: neutrele calde

Expertii au menționat culorile neutre, cum ar fi albul deschis, cremul și ecru ca o tendință mare pentru primăvara / vara anului 2020. Acestea vor veni în materiale naturale sau durabile, precum lenjeria, iuta și bumbacul organic. Siluetele vor fi structurate și minimaliste. „Genul de îmbrăcăminte care arată simplu, dar necesită de fapt multă muncă. Tactilitatea este un aspect foarte important în această temă: țesăturile cu textură rustică vor fi preferate. În ceea ce privește imprimeurile, acestea vor fi reduse și la esența lor cu modele geometrice discrete.

Trendul # 2: valurile

Nu numai că consumatorii sunt din ce în ce mai predispuși să își folosească portofelele pentru a protesta împotriva poluării din plastic, ci vor cauta inspiratie si in linistea oceanelor pentru a obține armonia pe care si-o doresc. Nuanțele de bleu, turcoaz și albastru vor fi peste tot în primăvara / vara anului 2020. Nuanțele mai întunecate și mai profunde de albastru care amintesc de mare noaptea vor fi deasemenea foarte intalnite. Trimiterile la apă vor apărea sub formă de volane, țesături fluide și imprimeuri nautice.

Culorile inspirate din natură domina colectiile de primăvara / vara 2020 Te-ar putea interesa si: Culorile inspirate din natură domina colectiile de primăvara / vara 2020

Trendul #3: verdeață

Evident, verdele trebuia să facă parte din listă, având în vedere că primăvara / vara anului 2020 va fi în acord cu natura. „Dar este natura infuzată de funcționalitate urbană”, a anunțat Foden, menționând că verdele pădurii întunecate și galbenul citricelor vor fi identificate în articole de imbracaminte precum pantaloni de marfă, veste de pescuit și cămăși cu buzunare multifuncționale. „Moda utilitară este aici pentru a rămâne”, a spus Bannister, adăugând că această temă va deveni, de asemenea, o reprezentare a inovației tehnologice.

Trendul # 4 apusul

Acest amestec frumos de roșu, portocaliu și fuchsia pe care îl vedem uneori pe cer la apusul soarelui va fi o sursă uriașă de inspirație în primăvara / vara 2020. Roșul înflăcărat, ruginiul, portocaliul stralucitor și magenta vor fi combinate între ele. Tony Bannister numește această temă „Atmosferic”.

 


4,69 (13 voturi)

Nu sunt Comentarii la Culorile inspirate din natură domina colectiile de primăvara/vara 2020

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×